REGAL ESPECIAL BARÇA

 

El diari SPORT original del dia que va nèixer… el millor regal d’aniversari per a un autèntic culer!

SPORT BARÇA 80'SL’exemplar original de diari esportiu SPORT, de la data del seu naixement… un regal per als culers de tota la vida!

L’exemplar original del diari esportiu SPORT, ve acompanyat del seu certificat d’autenticitat i breu història del rotatiu i pot venir presentat optativament en una elegant carpeta de presentació que es pot personalitzar amb el gravat de les inicials del seu nom.

DEPORTIVO SPORT ANTIGUO

Opcions de presentació;

CARPETA BLAVA/MARRÓ

CARPETA FLORENTINA

PACK DIARI SPORT+CARPETA DE PRESENTACIÓ………….45€

Consulta la disponibilitat d’exemplars del diari esportiu SPORT, de la data que t’interessi, clicant aquí.

Et pot interessar també veure la nostra oferta de PACK DIARI+ESPORTIU+CARPETA DE PRESENTACIÓ

 

BARÇA CAMPIO LLIGA 90/91

Història del SPORT

Sport es funda el 3 de novembre de 1979, quan ja existien dos diaris esportius a Barcelona, Mundo Deportivo i Dicen. El nom del diari té una doble lectura: “sport” significa “esport” en anglès, però es pronuncia “esport”, que té el mateix significat en català.

El diari ràpidament va aconseguir una àmplia quota de mercat, que va anar augmentant fins a situar-se líder, gràcies als seus tractaments gràfics novadors, basats en el color i les grans fotografies i al tractament que donà a l’actualitat del FC Barcelona, concedint-li una gran quantitat de pàgines sobre el club blaugrana, amb un llenguatge proper al sentiment dels aficionats de l’equip culer. Tot i ser editat a Barcelona, el diari amb prou feines dedica informació a l’Espanyol de Barcelona, l’altre equip de la ciutat, que tan sols compta amb tres o quatre pàgines d’informació. El 70% dels seus continguts són dedicats a informacions futbolístiques. Sempre s’ha considerat que el diari Sport ha tingut i té una gran influència en els esdeveniments propers al FC Barcelona. Tot i que és un diari independent del club, exerceix una gran influència sobre l’estat d’opinió dels afeccionats culers, fent que acabi influint en el club.