entradaA la Premsa d’Aquell Dia, la Botiga dels Diaris Antics.

A la nostra botiga del carrer Joaquín Costa de Barcelona, ​​encara és possible trobar els diaris antics originals, ja que són exemplars únics de diaris recuperats de col·leccionistes, antiquaris i particulars, el que dóna valor a aquest tipus de regal especial. Tenim una hemeroteca on podràs trobar el teu regal perfecte.

Disposem d’exemplars d’aquests regals originals de gairebé totes les dates, encara que ens agradaria i treballem cada dia per recuperar diaris històrics de cada data (fet que augmenta el seu valor).

Si no disposem de la data exacta per regals originals hi ha múltiples alternatives com el diari del dia següent (amb les notícies del dia anterior), o les revistes setmanals (amb notícies de tota la setmana).

Aquests diaris històrics i revistes periòdiques poden ser també un complement ideal com a regals originals, van acompanyats amb un certificat d’autenticitat que acredita que l’exemplar és del dia, o bé de la setmana, o del dia següent però amb les notícies del dia anterior.

 


ON SOM

c/ Joaquín Costa, 44 (botiga) 08001 Barcelona

Metro “Universitat” línea 1 (vermella), linia 2 (lila)

Tel: 933025996, correu electrònic: info@periodicosregalo.com

COM ARRIBAR A LA BOTIGA

Baixant des de la Plaça Universitat per la Ronda de Sant Antoni, el primer carrer a l’esquerra (es veu el teatre Goya com a punt de referència), és el carrer Joaquín Costa, que baixa en oblic i paral·lel a la Ronda de Sant Antoni. Nosaltres estem al número 44.

HORARI

HORARI D’ESTIU:

De dilluns a divendres, de 10:00h a 14:00h.


HEMEROTECA DE DIARIS ORIGINALS.

La nostra botiga de diaris antics, és una hemeroteca de diaris originals.

Consta d’un importantíssim arxiu de la història explicada en el dia a dia. a més, la nostra hemeroteca té l’al·licient de ser d’exemplars originals, una hemeroteca de consulta física d’un diari que va viure en el seu moment amb història i vida pròpia.

Un patrimoni històric i cultural inigualable, una hemeroteca que li ofereix l’oportunitat de comprar aquell diari del mateix dia que va nèixer aquella persona que tant aprecia.

Una hemeroteca física carregada d’exemplars de diaris com La Vanguardia, El País, l’ Avui, el Diari de Barcelona, El Periódico, l’ABC, el Correo Catalán, El Matí, La Veu de Catalunya i un llarg etc d’exemplars que avui només consten d’hemeroteques de consulta virtual.

Sempre depenent de la data per a la seva disponibilitat, la nostra botiga és, a més, una hemeroteca de consulta i documentació amb olor a pas de temps.

tomos1 pasillo diarios-antiguos