Té el diari original del dia que va néixer?DIARI ANTIC PER REGALAR

Telf: 93 302 59 96 

Diaris Regal. El diari de l’aniversari  t’ofereix la possibilitat de fer un regal original i únic.

A la Premsa d’aquell Dia et proposem obsequiar les persones que són importants per a tu, amb un detall diferent, el diari original del dia que va néixer, es va casar, o de qualsevol altre fet important de la seva vida.

Disposem d’exemplars originals des de l’any 1900. El lliurament o l’enviament és immediat des de la nostra botiga.

El diari del dia del teu naixement, un regal d’aniversari original

El millor regal d’aniversari podria ser l’opció dels diaris del dia del naixement de l’homenatjat.

Aquest Diaris Regal d’aniversari li permetrà saber què va passar el dia en que va néixer, el dia més important de la seva vida a través de les plomes més il·lustres dels diaris del dia.

Aquests regals d’aniversari vénen acompanyats d’un certificat d’autenticitat que acredita els diaris.

Es tracta d’una alternativa romàntica al reciclatge de diaris, un regal d’aniversari ideal per a nostàlgics que volen tornar a reviure una petita part de la història explicada en el primer dia … de la resta de la seva vida!

Considerem la nostra oferta una veritable alternativa per a qui busca regals d’aniversari sorprenents. Un dels diaris del dia del seu naixement com a regal d’aniversari amb un certificat d’autenticitat i carpeta optativa per a la seva presentació i conservació.

 


Diaris regal per a una ocasió especial.

Els diaris de regal corresponents al dia d’un naixement o d’un aniversari de casament , entre d’altres possibles esdeveniments, constitueixen un regal diferent a l’habitual.

És per això que aconsegueix ser una cosa inesperada, emotiva, divertida i sorprenent per a qui el rep perquè resulta una mica desconegut i, alhora, agradable i bonic.

Els diaris de regal són un detall apte per a gairebé totes les edats, ja que tant una persona jove com adulta o anciana són capaços d’atorgar aquest valor especial que mereixen.

En regalar un diari del dia del naixement o d’un aniversari de noces, s’està regalant un tros de la història passada d’aquelles persones que el reben, les quals reviuen així aquesta època a la qual un cop van pertànyer i viure i que ara només perdura en el record.

En definitiva, l’objectiu principal dels diaris de regal és portar el passat al present, una forma senzilla, pràctica i directa de conèixer com eren els temps d’abans quan una persona va néixer o va contreure matrimoni, i contrastar-lo amb el present.