Té el diari original del dia que va néixer?DIARI ORIGINAL 44€

Telf: 93 302 59 96 

 

 

PRESENTACIÓN PERIÓDICO DEL ANIVERSARIO

Diaris Regal. El diari de l’aniversari  t’ofereix la possibilitat de fer un regal original i únic.

A la Premsa d’aquell Dia et proposem obsequiar les persones que són importants per a tu, amb un detall diferent, el diari original del dia que va néixer, es va casar, o de qualsevol altre fet important de la seva vida.

Disposem d’exemplars originals des de l’any 1900. El lliurament o l’enviament és immediat des de la nostra botiga.

Esbrina si el tenim.

 

 


El diari del dia del teu naixement, un regal d’aniversari original

El millor regal d’aniversari podria ser l’opció dels diaris del dia del naixement de l’homenatjat.

Trobar un regal d’aniversari original i diferent és una tasca cada dia més complicada al viure en una societat de consum i globalitzada on “tenim de tot”.

Aquest Diaris Regal d’aniversari li permetrà saber què va passar el dia en que va néixer, el dia més important de la seva vida a través de les plomes més il·lustres dels diaris del dia.

El treball de recopilació de diaris del dia és ardu i de vegades no dóna tots els fruits esperats o és una mica lent, de vegades no disposem d’exemplars de totes les dates, però hi ha altres alternatives com el diari del dia següent (amb les notícies del dia anterior) o les revistes setmanals (amb notícies de tota la setmana). Pot ser també el regal d’aniversari perfecte i fins i tot més complet.

Aquests regals d’aniversari vénen acompanyats d’un certificat d’autenticitat que acredita els diaris.

Es tracta d’una alternativa romàntica al reciclatge de diaris, un regal d’aniversari ideal per a nostàlgics que volen tornar a reviure una petita part de la història explicada en el primer dia … de la resta de la seva vida!

Considerem la nostra oferta una veritable alternativa per a qui busca regals d’aniversari sorprenents. Un dels diaris del dia del seu naixement com a regal d’aniversari amb un certificat d’autenticitat i carpeta optativa per a la seva presentació i conservació.

 


Regals d’empresa originals

Cada vegada es fa més difícil trobar al mercat regals d’empresa que causin en els seus clients l’efecte més desitjat … que se’n enrecordin de vostès fins i tot amb afecte i durant molt de temps, la seva personal originalitat farà que el conservi per sempre.

La nostra oferta d’exemplars de diaris originals de dates assenyalades, per la publicació d’articles o fins i tot, l’anunci de publicitat corresponents a l’empresa del seu client, el converteix en un regal d’empresa de molta efectivitat.

L’exemplar del diari pels seus regals d’empresa, sempre va acompanyat del respectiu Certificat d’Autenticitat, pot ser presentat amb una elegant carpeta amb el seu logotip corporatiu (empresarial), inclusivament degudament emmarcat perquè sempre estigui present en el despatx del seu client.

Considerem que es tractar d’un regal d’empresa realment únic perquè no és fàcil trobar diaris de dates molt concretes de diversos anys d’antiguitat i encara menys poder disposar d’ells en un moment puntual. Mantenim un important estoc d’exemplars de diaris i revistes, emmagatzemats i ordenats, que ens permeten en el 98% dels casos complir amb la petició dels regals d’empresa.

També és un regal d’Empresa molt personal, agraït i emotiu per als professionals i autònoms aprofitant la mateixa data de l’aniversari d’un client en particular.

Més que un regal d’empresa és un regal “sorpresa”, original i autèntic. Els seus clients més estimats o més importants, o empleats mereixedors d’un detall, no tindran un regal d’empresa més carismàtic i sorprenent.


Diaris regal per a una ocasió especial.

Els diaris de regal corresponents al dia d’un naixement o d’un aniversari de casament , entre d’altres possibles esdeveniments, constitueixen un regal diferent a l’habitual.
Els diaris de regal tenen una originalitat que s’escapa als dels obsequis convencionals als quals estem acostumats a oferir, com és un llibre, una corbata, un perfum, un CD de música o un objecte de decoració, per exemple.

És per això que aconsegueix ser una cosa inesperada, emotiva, divertida i sorprenent per a qui el rep perquè resulta una mica desconegut i, alhora, agradable i bonic.

Els diaris de regal són un detall apte per a gairebé totes les edats, ja que tant una persona jove com adulta o anciana són capaços d’atorgar aquest valor especial que mereixen.

En regalar un diari del dia del naixement o d’un aniversari de noces, s’està regalant un tros de la història passada d’aquelles persones que el reben, les quals reviuen així aquesta època a la qual un cop van pertànyer i viure i que ara només perdura en el record.

En definitiva, l’objectiu principal dels diaris de regal és portar el passat al present, una forma senzilla, pràctica i directa de conèixer com eren els temps d’abans quan una persona va néixer o va contreure matrimoni, i contrastar-lo amb el present.