Disponibilitat

Petició d’informació per correu electrònic, de la disponibilitat de exemplars originals de la data desitjada:
Contestarem la seva consulta enviant la resposta a la seva adreça de correu electrònic dins el nostre horari laboral de botiga, el més aviat possible.

Data (obligatori)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

Data (Opcional)

El seu nom

El seu e-mail (obligatori)

Comentaris

Si no l’ha rebut en un termini de 24h hàbils o el seu navegador li notifica algun tipus d’error, li agrairem que ens ho notifiqui per telèfon: 933025996, o bé directament al nostre correu electrònic: info@periodicosregalo.com

Política de Privacitat:
D’acord a la llei 34/2002 dels Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Elecrónico (LSSICE), en vigor des del 12 d’octubre de 2002 i de la Llei Orgànica 15/1999 del 13/12/1999 de Protecció de dades Personals, li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat, per continuar enviant l’oferta dels nostres serveis o el manteniment de les nostres comunicacions a les nostres relacions contractuals. En virtut de la llei abans esmentada, té el dret d’oposició, accés, rectificació de les seves dades. Li recordem que les seves dades mai són subministrades a tercers per cap concepte, habitualment únicament utilitzades per a l’enviament de comunicacions amb vostè.
Més informació sobre la nostra política de protecció de dades i cookies.